Bútorbolt - Nyírbátor, Encs

1 Vélemény
Bútorbolt - Nyírbátor
IPARTELEP
3860 Encs
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
+36 46 385-344
Fax:
+36 46 587-246
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Abaúj Bútoripari Részvénytársaság három fő termelési tevékenységet folytat, s ezek a következők: 1. Szekrénybútorok gyártása, melyeknél a hagyományos és a legújabb lap- és élborító valamint felületkezelő anyagokat használjuk, 2. Kárpitos bútorok gyártása, ahol fix és funkciós garnitúrákat, franciaágyakat, heve­rőket, hálószoba berendezéseket gyártunk bőr, műbőr és szövet bevonattal, 3. Egyedi vállalkozási tevékenységek szakszerű kivitelezése, elsődlegesen a szál­lodai, közületi berendezések terén. Szekrények, bőr- és szövetkanapék, hálószoba bútorok INTERAKTÍV ÖSSZEÁLLÍTÁSA, azonnali árajánlat! Az Abaúj Bútor minőségi szekrény bútor, bőr és szövet kárpitos bútor választékot kínál bútor boltjaiban és online bútor áruházában.


Cégleírás
A fiatal gyár fiatal munkavállalói állománnyal rendelkezik, s ez biztosítja a dinamikus és törekvő magatartást termékfejlesztésben és a piaci kapcsolatok terén egyaránt. A saját szakmai-gyakorlati képzés - 50-60 gyerek tanulja a bútorasztalos és kárpitos szakmát önálló tanműhelyben - lehetőséget ad a szak­mai színvonal megtartására illetve fejleszt­ésére, s elsődlegesen erre építve valósítható meg hosszú távon is a versenyképesség foko­zása, a gazdálkodás eredményessége. A társaság termékeit belföldi és export piacokon értékesíti. 2000-ben ez a részarány 69:31% volt, és jól megfigyelhető az export folyamatos növekedése. A gyárfejlesztés, illetve az abban történő közreműködés a tulajdonosok részéről nem csak igény, hanem valóság, s ez a jövő szempontjából - kedvező piaci kapcsolatokat feltételezve - a továbbfejlődésre korlátlan lehetőséget biztosít.
Kulcsszavak:
Bútor, Ágy, Szekrény, Kanapé, Fotel, Komód, Szekrénysor, Franciaágy, Ülőgarnitúra, Hálószoba bútor, Éjjeliszekrény, Sarokgarnitúra, Tálalószekrény, Előszobafal, Bárszekrény, Bőrgarnitúrák, Bőr kanapé, Bútoripar, Ruhásszerkény, Fésülködő asztal, Bőr fotelek
Bútorbolt - Nyírbátor a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Lisy
Kényelem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyáron mi ebben a bútorboltban vásároltuk a szobámba a szekrényt:)A bútorok nagy választékát találjuk itt, és viszonylag hamar meg is kapjuk ha nincs raktáron akkor is!Minősége kiválló, az eladók pedig segitőkészek:)
## bútorok# szekrények
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Bútorbolt - Nyírbátor részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Abaúj Bútor kirendeltségek

 1. IPARTELEP
  3860  Encs
 2. IPARTELEP
  3860  Encs
 3. IPARTELEP
  3860  Encs
 4. IPARTELEP PF. 97.
  3860  Encs