Bútorvilág-Ház Erzsébet Áruház, Encs

Bútorvilág-Ház Erzsébet Áruház
IPARTELEP
3860 Encs
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
+36 46 385-344
Fax:
+36 46 587-246
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Abaúj Bútoripari Részvénytársaság három fő termelési tevékenységet folytat, s ezek a következők: 1. Szekrénybútorok gyártása, melyeknél a hagyományos és a legújabb lap- és élborító valamint felületkezelő anyagokat használjuk, 2. Kárpitos bútorok gyártása, ahol fix és funkciós garnitúrákat, franciaágyakat, heve­rőket, hálószoba berendezéseket gyártunk bőr, műbőr és szövet bevonattal, 3. Egyedi vállalkozási tevékenységek szakszerű kivitelezése, elsődlegesen a szál­lodai, közületi berendezések terén.


Cégleírás
A társaság fenti tevékenységi kört 310 fő körüli létszámmal látja el, az éves árbevétel - főleg export relációban - erőteljesen nő. A fiatal gyár fiatal munkavállalói állománnyal rendelkezik, s ez biztosítja a dinamikus és törekvő magatartást termékfejlesztésben és a piaci kapcsolatok terén egyaránt. A saját szakmai-gyakorlati képzés - 50-60 gyerek tanulja a bútorasztalos és kárpitos szakmát önálló tanműhelyben - lehetőséget ad a szak­mai színvonal megtartására illetve fejleszt­ésére, s elsődlegesen erre építve valósítható meg hosszú távon is a versenyképesség foko­zása, a gazdálkodás eredményessége.
A társaság termékeit belföldi és export piacokon értékesíti. 2000-ben ez a részarány 69:31% volt, és jól megfigyelhető az export folyamatos növekedése.
A gyárfejlesztés, illetve az abban történő közreműködés a tulajdonosok részéről nem csak igény, hanem valóság, s ez a jövő szempontjából - kedvező piaci kapcsolatokat feltételezve - a továbbfejlődésre korlátlan lehetőséget biztosít.
Kulcsszavak:
Bútor, Ágy, Szekrény, Kanapé, Fotel, Komód, Szekrénysor, Franciaágy, Ülőgarnitúra, Hálószoba bútor, Éjjeliszekrény, Sarokgarnitúra, Tálalószekrény, Előszobafal, Bárszekrény, Bőrgarnitúrák, Bőr kanapé, Bútoripar, Ruhásszerkény, Fésülködő asztal, Bőr fotelek
Bútorvilág-Ház Erzsébet Áruház a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bútorvilág-Ház Erzsébet Áruház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Abaúj Bútor kirendeltségek

 1. IPARTELEP
  3860  Encs
 2. IPARTELEP
  3860  Encs
 3. IPARTELEP
  3860  Encs
 4. IPARTELEP PF. 97.
  3860  Encs